Σεμινάρια με τον Niko Puhakka

prptotal

Το Σαββατοκύριακο 17-18 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν στην Αθήνα από την ομάδα Προπάτρια σε συνεργασία με τον Φιλανδό πρωταθλητή Niko Puhakka σεμινάρια πάνω στις MMA.Για εμάς ήταν πραγματικά μια αξιόλογη νέα εμπειρία εντός και εκτός του αθλητικού σκέλους αυτής της μικρής αλλά σημαντικής για εμάς εκδήλωσης. Είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε νέους συναγωνιστές από όλη την Ευρώπη και πέραν του σκέλους των σεμιναρίων να συζητήσουμε για τα καθημερινά προβλήματα που είναι πλέον τα ίδια.

Ως προς τα σεμινάρια αξίζει να υποθεί ότι το επίπεδο του Niko Puhakka ήταν και είναι αρκετά υψηλό για τα ελληνικά δεδομένα ακόμα και για το επαγγελματικό επίπεδο μιας και ο Niko έχει στο ενεργητικό του 48 επαγγελματικούς αγώνες και 45 σύμφωνα με το Sherdog. Οι τεχνικές που έδειξε δεν ήταν οι συνηθισμένες τόσο στην όρθια guard όσο και στις τεχνικές στο έδαφος. Όσοι παρακολούθησαν τα σεμινάρια μόνο κερδισμένοι μπορούσαν να βγουν και εξασκώντας αυτές τις τεχνικές ευελπιστούμε ο καθένας μας να βελτιώσει και το αθλητικό-μαχητικό του επίπεδο. Η προσέλευση στα σεμινάρια ήταν άκρως ικανοποιητική για ένα άθλημα που είναι στα άκρως αναπτυσσόμενα αυτή την στιγμή στον κόσμο και στην Ελλάδα δεν υπάρχει καμία παράδοση πάνω σε αυτό. Σαν ομάδα συνεχίζουμε κινούμαστε προς αυτό τον δρόμο της διάδοσης ενός υγιούς και μαχητικού τρόπου ζωής συνυφασμένο με την εθνικιστική ιδέα μακριά από καταχρήσεις και το σύγχρονο τρόπο σκέψης και δράσης. Βαδίζοντας σε αυτό τον δρόμο και προωθώντας μια άλλη διαφορετική οπτική πάνω στις μαχητικές τέχνες συνυφασμένη με την οπτική της Ελληνική και Ευρωπαϊκής ιστορίας ,σύντομα θα ανακοινωθούν σεμινάρια αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας για γυναίκες αλλά και το επόμενο μεγάλο φεστιβάλ μαχητικών τεχνών της ομάδας Προπάτρια.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε το Niko Puhakka για την προσφορά του, αλλά και τους συναγωνιστές από Πολωνία, Ιταλία και Ισπανία που συμμετείχαν στα σεμινάρια

Από την Φιλανδία εώς την Ιταλία και από την Ισπανία εώς την Ελλάδα η Νεα Ευρώπη μας καλεί να αγωνιστούμε.

ΑΜΕΣ ΔΕ ΓΕΣΟΜΕΘΑ ΠΟΛΛΩ ΚΑΡΡΟΝΕΣ

1stday grap1stday kick2nd day pre-daypuhakka seminar

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s