Σεμινάρια αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας για γυναίκες

seminariagunaikespropatria

Σε μια Ευρώπη που παρακμάζει ,σε μια Ευρώπη που καθημερινά καταρρέει ηθικά και υλικά, σε μια Ευρώπη που η εισβολή των αλλόφυλων προσφύγων είναι συνεχής και καθημερινή, σε αυτή την Ευρώπη πρέπει να αντισταθούμε και πορευτούμε τον δρόμο μας , να προστατεύσουμε τους εαυτούς μας και την φυλή μας ,όσους και όσα αγαπάμε ,να προστατεύσουμε και να δημιουργήσουμε την δικιά μας Ευρώπη.

Σύμφωνα με έρευνες στην πολιτισμένη Σουηδία της ανεκτικότητας, της πρόνοιας και των κοινωνικών επιδομάτων κάθε ημέρα 5 γυναίκες πέφτουν θύμα βιασμού. Σύμφωνα με προβλέψεις το 23% του γυναικείου πληθυσμού θα πέσει έστω και μια φορά στην ζωή του θύμα βιασμού. Το 85 % των φερομένων ως βιαστών είτε είναι αλλοδαποί, είτε είναι «Σουηδοί» δεύτερης γενιάς μετανάστες με γονείς πους γεννήθηκαν εκτός Σουηδίας. Ενώ στην Σουηδία υπάρχει αύξηση 500% των βιασμών. Ενώ ραγδαία είναι η αύξηση των βιασμών σε περιοχές οπού κατοικούν λαθρομετανάστες.

Κάτω από αυτέ της συνθήκες καλούμαστε να ζήσουμε και να δημιουργήσουμε το δικό μας μέλλον,αντί να μεμψιμοιρούμε για όλη αυτή την κατάσταση προτιμούμε να δράσουμε, και να εξοπλιστούμε με όλα αυτά τα εφόδια τα οποία θα μας βοηθήσουν να αντεπεξέλθουμε σε αυτή την βάναυση καθημερινότητα. Για αυτό αντιλαμβανόμενοι της συνθήκες αυτές και ενώ το ρεύμα των ισλαμιστών προσφύγων δεν έχει τελειωμό. Προχωράμε στην διοργάνωση σεμιναρίων αυτοάμυνας και αυτοπροστασίας για γυναίκες ώστε οι μητέρες, οι αδερφές και οι κοπέλες μας να μπορούν να προστατευθούν σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς.

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s