Παρουσίαση: Αμβλώσεις και υπογεννητικότητα

Το Σαββατοκύριακο 3 και 4 Δεκεμβρίου, είχε έντονη δραστηριότητα για την μαχητική κοινότητα του Propatria, ανάμεσα σε ομιλίες-δράσεις-παρουσιάσεις- αθλητικά γεγονότα στα οποία λάβαμε μέρος και τα οποία είτε σας παρουσιάσαμε σε προηγούμενες αναρτήσεις μας, είτε θα παρουσιαστούν το επόμενο χρονικό διάστημα.Μέσα σε αυτά ήταν και η παρουσίαση της οποίας ακολουθεί το φωτογραφικό ρεπορτάζ και η ανάλυση.

par

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η παρουσίαση της κοινότητας μας, με θέμα τις αμβλώσεις και την υπογεννητικότητα, η οποία ήταν προϊόν μιας συλλογικής έρευνας που πραγματοποιήθηκε το προηγούμενο χρονικό διάστημα, από ομάδα συναγωνιστών της κοινότητας αλλά και εκτός αυτής, και θα δημοσιοποιηθεί σε δεύτερο χρόνο. Παρουσιάστηκαν επίσης πίνακες και στατιστικά των αμβλώσεων, διαφόρων περιοχών της Ελλάδας και έγινε ιδιαίτερη αναφορά στην περιπτωση της Θράκης.Και ένα δείγμα ανάμεσα σε χωριά της.Ένα με ελληνική εθνική συνείδηση και ένα άλλο χωριό που πλέον ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού του δηλώνουν τούρκοι. Aλλά και σε διάφορες περιοχές της υπόλοιπης Ελλάδας και της Αττικής. Επίσης έγινε αναφορά στο πως το σύγχρονο lifestyle επιδρά άμεσα στο δημογραφικό πρόβλημα , εξ αιτίας των λανθασμένων προτύπων που προβάλλονται εσκεμμένα, χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι σύμφωνα με την εργασία μας ,ότι τα βόρεια προάστια έχουν αρκετά αυξημένες αμβλώσεις σε σχέση με πιο φτωχές περιοχές (πριν αλλά και μετά την οικονομική κρίση). Επίσης το πως επιδρά η συστηματική αποδόμηση της παραδοσιακής οικογένειας, του ανδρός και της μητρότητας, σαν κάτι το ξεπερασμένο και παλαιομοδίτικο,  χάρις μια εφήμερής σεξουαλικής απελευθέρωσης. Αλλά και νέες μόδες όπως η ταυτότητα του φύλλου κλπ.

Ακολούθησε η παρουσίαση θέσεων υπό το πρίσμα τις δικιάς μας ιδεολογίας, αλλά και το πως εάν το κράτος ενδιαφερόταν ουσιωδός, θα είχε λύσει το πρόβλημα αυτό εδώ και δεκαετίες. Έγινε αναφορά στο baby boom των μεταπολεμικών χρόνων, αλλά και το πως διαμέσου της υπογεννητικότητας σε συνδυασμό με την αθρόα εγκατάσταση «προσφύγων “ η Ελλάδα αλλά και ολόκληρη η Ευρώπη αυτοκτονεί.

ypogenΑκολούθησε συζήτηση όπου τέθηκε ορθά από όλους του συμμετέχοντες  ότι η υπογεννητικότητα, οι αμβλώσεις, η οικονομική κρίση και το μεταναστευτικό είναι δευτερεύοντα μπροστά στην ηθική και αξιακή κρίση και αυτό διότι ένα ισχυρό Έθνος μπορεί να ξεπεράσει οποιοδήποτε πρόβλημα προκύψει.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναγωνιστές συμμετείχαν στην παρουσίαση της μαχητικής κοινότητας του Propatria. Αλλά και τον σύλλογο της Ελληνικής Δράσης που πραγματοποίησε το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου ομιλία-παρουσίαση με την ίδια θεματολογία.

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ-ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΜΙΑ ΖΩΗ

ΥΓ: Θα ακολουθήσει ηχητικό σποτ.

Ενημερωτική δράση για την δημοσιοποίηση της εκδήλωσης για τις αμβλώσεις και την υπογεννιτικότητα

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s