Κανένας δεν λυγίζει τους Εθνικιστές

a8589d2b39cedbaa4940cc77eed3787f

Ενημερώνουμε τους φίλους, συναγωνιστές αλλά και εχθρούς ότι η Μαχητική κοινότητα του Propatria δέχθηκε την Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου  το απόγευμα άναδρη επίθεση από παρακρατικούς. Τον τελευταίο καιρό οι προκλήσεις με σκοπό να διαλύσουν την κοινότητα μας έχουν ενταθεί, ξεκινόντας έναν κύκλο συστηματοποιημένων επιθέσεων σε βάρος αρχικά περουσιακών στοιχείων ατόμων που σχετίζονταν ή και όχι με την κοινότητα μας. Η σημερινή επίθεση είναι ακόμα μια επίθεση στοχευεμένη και οργανώμενη με σκοπό να κάμψει το ηθικό όσων αντιστέκονται και πρεσβεύουν πατριωτικές και εθνικιστικές Ιδέες. Πλήροφορούμε εχθρούς και φίλους, οτι μπήκαμε στον αγώνα με επίγνώση όλων των δυσκολιών, με σκοπό να υπερασπιστούμε την Πατρίδα μας, τον λαό μας και τις οικογένειες μας. Γνωρίζουμε επίσης και δεν τρέφουμαι αυταπάτες ότι ακόμη μια επίθεση εις βάρος εθνικιστών θα μείνει ατιμώρητη ,οι δράστες δεν θα βρεθούν ποτέ και η ζωή συνεχίζεται, ενώ σε αντίθετες περιπτώσεις δημιουργούνται αμέσως δικογραφίες.

Σε συνέχεια της επίθεσης και από τον κόσμο που μαζεύτηκε για να δείξει την αλληλεγγύη του σε αυτή την άναδρη επίθεση, προέκυψε αυθόρμητη πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Αθήνας με σκοπό την ενημέρωση του κόσμου για αυτή την ύπουλη και άναδρη επίθεση. Δείχνοντας ξεκάθαρα ότι οι επιθέσεις τους δεν μας τρομοκρατούν και δεν μας λυγίζουν.

Νιώθω σαν να χτυπάμε τα κεφάλια μας στα σίδερα.
Πολλά κεφάλια θα σπάσουν.
Μα κάποια στιγμή, θα σπάσουν και τα σίδερα.

Νίκος Καζαντζάκης

Θα ακολουθήσει εκτενής ενημέρωση της επόμενες μέρες και πλήρης δημοσιοποίηση αυτής της επίθεσης με όλες τις επεκτάσεις της.

ΑΜΕΣ ΔΕ ΓΕΣΟΜΕΘΑ ΠΟΛΛΩ ΚΑΡΡΟΝΕΣ

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s